TOP termékek

Látogató számláló

0
0
5
0
6
2
4

Nyomtatott Tolltartó Kerámia fehér, fekete belsővel

Nyomtatott Tolltartó Kerámia fehér, fekete belsővel
Nyomtatott Tolltartó Kerámia fehér, fekete belsővel

Szublimálható Kerámia Tolltartó - Fehér az elegancia és a funkcionalitás tökéletes találkozása. Ez a stílusos tolltartó különleges lehetőséget kínál a személyre szabásra és egyedi megjelenítésre. Legyen szó saját íróeszközeid rendszerezéséről vagy ajándék készítéséről, ez a tolltartó emeli a színvonalat.

Bővebben
3 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
Részletek

Méretek és Súly:

  • Magasság: 125 mm
  • Átmérő: 85 mm
  • Súly: 540 g
  • Gravírozható felület: 11,5cm*36cm

Színválaszték: A tolltartó külseje fehér, ami egy időtlen és stílusos megjelenést kölcsönöz neki. Belül pedig választhatsz a fekete vagy kék színű változat között, így személyre szabhatod a tolltartó belső részét is.

Szublimálható Felület: A fehér kerámia felülete 100mm magasan szublimálható, így lehetőséged van a kreativitás szabad szárnyalására. Hozd létre saját dizájnodat, vagy válassz egy kedvenc képet, amelyet szeretnél a tolltartóra nyomtatni. Az eredmény egy magas fényű, tartós nyomat lesz, amely mindenki figyelmét vonzza.

Felhasználás: Ez a tolltartó nem csak a tollaidnak kínál helyet, hanem a személyiségednek is lehetőséget ad kifejezésre. Használhatod otthoni vagy irodai íróasztalodon, vagy akár ajándékba is adhatod azoknak, akik fontosak számodra. A szublimálható felület és az egyedi színválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki számára megfelelő kialakítást válassz.

Az elegáns és személyes Szublimálható Kerámia Tolltartó tökéletes választás azoknak, akik nem elégszenek meg a hétköznapi írószertárolókkal. Rendeld meg most, és emeld ki az íróasztalod vagy az ajándékozott személy stílusát ezzel az egyedülálló tolltartóval!

Adatok
Cikkszám
NYA-313