TOP termékek

Látogató számláló

0
0
5
7
6
3
8

Gravírozható pohár, boros, polikarbonát, fehér, 470 ml (Blusmart)

Gravírozható pohár, boros, polikarbonát, fehér, 470 ml (Blusmart)
ÚJ
Gravírozható pohár, boros, polikarbonát, fehér, 470 ml (Blusmart)

Gravírozható, fehér színű, polikarbonát boros pohár, melynek űrtartalma 470 ml.

A gravírozás szürke színnel jelenik meg a pohár felületén, 50x50mm méretű szöveg és egyszerű vonalas grafika kérhető rá, fénykép nem.

Bővebben
2 580 Ft
A vásárlás után járó pontok: 26 Ft
Részletek

A termékek az anyagnak köszönhetően 20-szor tovább tartanak, mint a hagyományos üvegek. Rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően a kiválóan alkalmas olyan helyeken, ahol kerülni kell a veszélyes szilánkokat, valamint a hagyományos üveg- és porcelándarabok folyamatos vásárlása komoly költséget jelent.

Az ökológiai, biztonsági és gazdasági szempontok optimális aránya jellemzi. Ideális szabadtéri rendezvényeken, például: koncerteken, piacokon, zarándoklatokon, sör- és borfesztiválokon vagy promóciókon, sportpályákon és stadionokban, gyógyfürdőkben és wellness létesítményekben, uszodákban, kempingekben és lakókocsikban, vidámparkokban, állatkertekben stb.

Pozitív hatást gyakorolnak a munkakörnyezetre a konyhákban, étkezdékben, bárokban és olyan helyeken, ahol a személyzet nap mint nap poharakkal dolgozik. Sokkal kisebb a sérülések esélye, a fizikailag megterhelő munka – és ezáltal a betegszabadság előfordulása – is kevesebb. Kevesebb terhelés = több mosoly!

Adatok
Cikkszám
GTP-003
Tömeg
400 g/db