TOP termékek

Látogató számláló

0
0
6
1
7
9
3

Gravírozható üvegdíjak

Ezen az oldalon a gravírozható üvegdíjakat találják meg az érdeklődők. Ezek azok a tárgyak, amelyeknek viszonylag speciális a felhasználási körük, azonban még a magánszemélyek életében is előfordulhat egy-egy olyan esemény, amikor épp ilyen gravírozható tárgyakra volna szükség.

Az oldalon szereplő díjakat igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy akár egy lakás éke is lehessen: a díjra gravírozott szövegnek vagy logónak kellő hely áll a rendelkezésére minden egyes terméken, így szépen elhelyezett és gravírozott arculattal igazán mutatós dísztárgyként is funkcionálhatnak ezek az üvegből készült díjak az átadást követően.

Cégünk segítségével olyan egyedi díjak előállítására válik lehetőség, melyen az elképzelés szerint minőségi technikával kerül megjelenítésre a megrendelő elképzelése. Vállalkozásunk mindenkor fontos célként kezelte, hogy a hozzánk beérkező legvadabb ötleteket is teljesíteni tudjuk. Mindehhez szükségesnek tartjuk, hogy termékkínálatunkban folyamatosan szerepeljenek a piacon újonnan megjelenő tárgyak is. Célunk, hogy a hozzánk látogató megrendelők a honlapunk gyors és egyszerű kezelésével adhassák le vásárlási igényüket.

Így add le a rendelést a gravírozott üvegdíjakra honlapunkon

Az egyszerű kezelhetőség szempontjából honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy a szükséges opciók könnyen elérhetőek legyenek minden oldalról. Miután kiválasztottad azt a terméket, amelyet szeretnél megrendelni, a kategóriaoldalról a termék képére vagy a kosárba gomb megnyomásával tudsz eljutni a megvásárolni kívánt üvegdíj saját oldalára. Itt a részletes információk megtekintését követően tudod leadni a termék legyártásához szükséges legfontosabb adatokat. Amennyiben az üvegdíjak oldalán nem találtál az elképzelésednek megfelelőt, javasoljuk, hogy látogass el az üveg ajándékok összefoglaló oldalára, ugyanis ott is több olyan árut gyűjtöttünk össze, ami egyedi szöveggel ellátva akár egy verseny nyereményeként is átadható. 

A rendelés leadásánál a saját ötleted pontos leírására van szükség. A megrendelni kívánt termék oldalán az ott megadott opció szerinti fájl feltöltésével tudod számunkra elküldeni a gyártással kapcsolatos kérésed.

Milyen információk megadása szükséges a rendeléshez?

Amennyiben sikerült a tervednek megfelelő képet, logót vagy egyedi ábrát feltölteni webshopunkba a megadott feltételek szerint, további adatok megjelölésére is lehetőséged nyílik. A szöveg és instrukciók megadása azért fontos, mert azokkal lehetséges a pontos elképzelés átadása részünkre. A betűtípus is kelleni fog, ugyanis a szöveg jelentős mértékben hozzájárul a díjon megjelenő arculathoz. A gyártás megkezdése előtt a megrendelő részére látványtervet küldünk a pontos elképzelések egyeztetésének érdekében, amennyiben azt igényli.

Javasoljuk a választékunkba tartozó termék oldalán található információk pontos elolvasását, ugyanis ott mindig aktuálisan feltüntetjük a rendeléshez szükséges legfontosabb adatokat.

A rendelés véglegesítése

Az üvegdíjak egyedi mintával történő megrendelésének véglegesítése a szükséges adatok megadását követően a kosárra kattintva tehető meg. Az oldalunkra történő regisztráció nem kötelező, de javasoljuk, ugyanis bejelentkezve több előnyre is szert tehetsz. Egy esetleges későbbi vásárlás lényegesen egyszerűbbé válik, illetve a korábbi rendeléseidet megjegyzi rendszerünk, és a későbbiekben ugyanazokat az adatok már nem szükséges megadnod.