TOP termékek

Látogató számláló

0
0
5
0
6
2
4

Gravírozható pálinkás üveg, 0,5 l-es (Diana)

Gravírozható pálinkás üveg, 0,5 l-es (Diana)
Gravírozható pálinkás üveg, 0,5 l-es (Diana)

A Diana gravírozható pálinkás üveg, amely a minőségi kivitelezés és a személyes egyediség tökéletes kombinációját nyújtja. Ez a pálinkás üveg a kiváló minőségű üveg és a letisztult forma tökéletes ötvözetét kínálja, miközben egyedi gravírozható felülete lehetővé teszi számára, hogy igazán személyessé váljon.

Bővebben
1 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

Termék Főbb Jellemzői:

 

  • Magas Minőségű Anyag: A Diana modell egy pálinkás üveg, amelyet 0,5 literes űrtartalommal terveztek, és kiváló minőségű üvegből készült, garantálva a tartósságot és a stílusos megjelenést.

 

  • Egyedi Gravírozhatóság: Mindkét oldalán 5 cm x 7 cm-es területen gravírozható, így lehetőség van a saját, egyedi szöveg, grafika vagy akár név hozzáadására, ami kiemeli a pálinkás üveget az átlagtól.

 

  • Letisztult Dizájn: A Diana modell egy letisztult, elegáns formát képvisel, amely időtálló stílust sugall. Az egyedi gravírozás tovább fokozza a dizájnt.

 

  • Univerzális Méret: A 0,5 literes kapacitású pálinkás üveg megfelel mindenféle alkalmazásnak, legyen szó saját fogyasztásról vagy ajándékozásról.

 

  • Minden Ünnephez illeszkedik: Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más ünnepi eseményről, a Diana modell pálinkás üvege ideális kiegészítője minden ünnepi alkalmazásnak.

 

  • Vonzza a Figyelmet: Ez a gravírozható pálinkás üveg egyedi kialakítása és stílusa miatt garantáltan vonzza a figyelmet, és kivételes élménnyé teszi a pálinka fogyasztását.

 

Válassza a Diana modell gravírozható pálinkás üveget, és tegye egyedivé minden italozást és ünnepet!

Adatok
identifier_exists
no
Cikkszám
GUT-012