TOP termékek

Látogató számláló

0
0
5
0
6
2
0

Gravírozható pálinkás üveg, 0,5 l-es, szív alakú

Gravírozható pálinkás üveg, 0,5 l-es, szív alakú
Gravírozható pálinkás üveg, 0,5 l-es, szív alakú

Fedezze fel a szív alakú pálinkás üveg varázsát ebben az egyedi, gravírozható 0,5 literes modellben! Ez a különleges üveg nem csak egy italfogyasztó eszköz, hanem egy olyan ajándék is, amely szívvel-lélekkel szól, kifejezve a személyes üzenetet és érzéseket.

Bővebben
2 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

Termék Főbb Jellemzői:

 

  • Szív Alakú Dizájn: Ez a pálinkás üveg nem csupán egy italdoboz, hanem egy szív alakú műalkotás, amely érzelmi mélységet ad minden kortynak.
  • Magas Minőségű Üveg: A pálinkás üveg minőségi üvegből készül, biztosítva a kiváló minőséget és tartósságot.
  • Egyedi Gravírozhatóság: Mindkét oldalán 7 cm x 5 cm-es területen gravírozható, így lehetőség van a személyes üzenetek, név vagy egyedi grafika hozzáadására.
  • Tökéletes Méret: A 0,5 literes űrtartalomnak köszönhetően ideális méretű, bármilyen alkalmazáshoz és pálinka típushoz.
  • Ajándék Ötlet: A szív alakú pálinkás üveg tökéletes ajándék lehet szerelmeseknek, házastársaknak, vagy bármilyen romantikus alkalomra, illetve jól társítható hozzá a gravírozott névre szóló pálinkás pohár termékünk.
  • Kiváló Díszítőelem: Ez a szív alakú pálinkás üveg nemcsak ital tárolására szolgál, hanem kiváló díszítőelem is bármilyen pulton vagy bárpultnál.
  • Minden Ünnepi Alkalmazáshoz: Ez az egyedi pálinkás üveg tökéletes választás születésnapokra, évfordulókra, Valentin napra vagy akár házasságkötési ajándéknak is.

Válassza ezt a szív alakú pálinkás üveget, hogy az italozás egy romantikus és személyes élmény legyen minden alkalommal!

Adatok
identifier_exists
no
Cikkszám
GUT-020